Friday 28 March 2008

Ουτρέχτη, παζάρι δίσκων, cd και αναμνηστικών

Για να μην ξεχνιόμαστε, την επόμενη εβδομάδα (Σάββατο 5 και Κυριακή 6 Απριλίου) γίνεται το δις-ετησίως παζάρι δίσκων, cd και μουσικών αναμνηστικών στην Ουτρέχτη (Ολλανδία), όπου μπορείτε να βρείτε σπάνιους και δυσεύρετους δίσκους, μουσικά αναμνηστικά (φωτογραφίες/κουστούμια/μουσικά όργανα επωνύμων αστέρων της rock, προγράμματα περιοδιών και ό,τι άλλο τραβάει η ψυχή σας), περιοδικά, κούπες με λογότυπα συγκροτημάτων κλπ που συσχετίζονται και με τη μεταλλική μουσική.

Αν κάποιος από εσάς έλθει αφήστε ένα μήνυμα να βρεθούμε για μια μπύρα.

Thursday 27 March 2008

(Και άλλα) βινύλια

Στην πρόσφατή μου επίσκεψη στην Αθήνα βρήκα αρκετούς δίσκους να με περιμένουμε, από διάφορες παραγγελίες. Δυστυχώς δεν είχα χρόνο για ολική ακρόαση και έτσι αρκέστηκα σε μερικούς που τους περίμενα καιρό



Δύο σωροί από 7άρια


Το τελευταίο των Zarathustra


Δύο EP των "τυφλών φυλάκων"


Η "μεγαλειότητα" των Varathron για πρώτη φορά σε βινύλιο


Ένας φόρος τιμής στον Ιούδα Ισκαριώτη


Και πάλι ο τυφλός φύλακας, ζωντανός.


Thrash αναμνήσεις από το παρελθόν


Καινούργιο Shining, χρειάζεται να πω περισσότερα;


Οι υφασμένες μοίρες των Agatus


Το τέλος εποχής...


με μια κλασσικούρα για να γουστάρουμε. Overkill (Motorhead). Τί γράψανε οι θεοί...

Sunday 16 March 2008

Και άλλα βινύλια

Από την καθιερωμένη μου κυριακάτικη βόλτα στο Camden Town βρήκα άλλους δύο δίσκους που μου λείπανε.




Ψιχαλίζει... Το Triarchy of the lost lovers στο i-pod και αναζήτηση δίσκων σε underground δισκάδικα. Πώρωση.

Wednesday 12 March 2008

greek metal blog

Ίσως να γνωρίζετε το http://greek-metal.blogspot.com/ όπου γινότανε μια προσπάθεια να διαδωθούνε και να γίνουνε γνωστά πολλά ελληνικά συγκροτήματα. Πολλά από αυτά δεν τα γνώριζα και το συγκεκριμένο blog ήτανε το έναυσμα για εμένα να τα ακούσω, να αγοράσω το υλικό τους και να γίνω ένθερμος υποστηρικτής τους.

Δυστυχώς κάποιοι ρουφιάνοι κάνανε συνεχείς καταγγελίες στο rapidshare για δήθεν παράνομο υλικό, τη στιγμή που οι διαχειριστές του blog είχανε την άδεια πολλών συγκροτημάτων να ανεβάσουνε υλικό τους.

Το ότι οι περισσότεροι νεοέλληνες είναι μαλάκες το γνώριζα, τώρα συνειδητοποιώ όμως ότι είναι περισσότερο μαλάκες από όσο νόμιζα. Κρίμα... Κρίμα γιατί θεωρούσα τους μεταλλάδες σταράτα και έντιμα άτομα.

Σε εσένα/εσάς λοιπόν, που καταφέρατε και κλείσατε το greek-metal, σας δίνω το μεσαίο δάχτυλο. Nα πάτε να γαμηθείτε κωλόπαιδα.